Felrobbant egy Galaxy SIII [FRISSÍTVE!]


Nemrég kerültek fel a lenti képek egy fórumba a Samsung csúcsmobiljáról, ami egy autós dokkolóban ülve egyszer csak egy hangos csattanással, szikrázással és egyéb -általában egy telefontól nem várt- dolgokkal kápráztatta el gazdáját, egy dublini férfit. A telefon továbbra is működött, csak jelet nem talált.

A férfi visszament az üzletbe, ahol a készüléket vásárolta, de ott a készülék cseréje helyett csak annyit mondtak, hogy a telefont kivizsgálásra kell küldeni.

Miután a történet bejárta a világhálót, a Samsung képviselője személyesen látogatta meg a készülék tulajdonosát, és cserekészüléket biztosított neki, valamint kilátásba helyezett neki néminemű ajándéktárgyakat is.

A kérdés az, hogy a férfi milyen autósdokkolót használt, és az, hogy mi okozta a telefon “érdekes viselkedését”.

FRISSÍTVE!

A vizsgálat alapján kiderült, hogy mitől robbanhatott fel az új telefon. A  Fire Investigations UK cég az alábbi választ adták:

“Megállapítást nyert, hogy a hőt generáló energiaforrás a készüléken kívülről származott. (…) Nem a készülék volt felelős a tűzért. Az egyetlen mód, ahogy a sérült készüléken bejelentett sérüléshez hasonló sérülés létrejöhetett, ha a készüléket vagy annak alkatrészeit egy háztartási mikrohullámú sütőbe helyezik.”

A bejelentést tévő Dillo2k10 néven posztoló felhasználó erre az alábbi választ tette ki a fórumra, ahová előtte a képeket is feltöltötte:

“Szeretném visszavonni a korábbi kijelentésemet. A sérülést a telefonon egy másik személy okozta. Bár a telefont víztől próbálta megmenteni, ez okozta a rajta látható sérüléseket. Nagy mennyiségű külső energia hatására történt, nem a telefon okozta. Nem szándékos cselekedet volt, csupán egy ostoba tévedés. További nyilatkozatot nem áll módomban tenni.”

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s