Várható telefon tesztek


Az Androoida nem titkolt szándéka, hogy azoknak, akik androidos telefont szeretnének választani, segítséget szeretne nyújtani a döntésben. Ezt legegyszerűbben telefontesztekkel tudjuk megtenni, amik hamarosan várhatók is lesznek az oldalon! Nézzétek meg, hogy melyek lesznek az első telefonok amelyek mustrára kerülnek ezen az oldalon.

Samsung Galaxy Y

A Samsung Galaxy Mini utódjának mondható telefon nagy sikert aratott itthon is, elsősorban az olcsó ára miatt. Természetesen az olcsó ár nem zárja ki a minőséget. A készülék előrelépés a Minihez képest, mind a kinézetbe, mind a tudásban. Aki ezt a telefont szeretné választani, nézze az oldalt, hiszen hamarosan teszt is elérhető lesz.

Samsung Galaxy Note

A Samsung Galaxy S készüléket ugyan nem tudta leelőzni, de a Samsung csúcstelefonjai közé tartozik. Az óriási kijelzője tökéletes játékélményt nyújt, a hozzáadott Pen pedig a rajzolást segíti. A készülék egyenlőre egyedülálló, de az LG már tervez hasonló telefont, és a közeljövőben a Samsung Galaxy Note II is megérkezik. Aki ezt a telefont szeretné választani, nézze az oldalt, hiszen hamarosan teszt is elérhető lesz.

Huawei Ideos X3

A Huawei az olcsó telefonjairól híres. Ez nem marad el az Ideos X3-nál sem. Akciókban nevetséges árakon dobálják a készüléket kártyás csomagokban is, nem véletlen, hogy már sokaknak van ilyen telefonja. És hogy az olcsó ár a minőség rovására megy-e? Hamarosan kiderül! Nézd az oldalt, hiszen hamarosan teszt is elérhető lesz.

Samsung Galaxy Gio

A Samsung Galaxy Y túl kicsi? A Galaxy Ace túl nagy? Nem gond! Itt egy androidos készülék, ami megoldja ezt a problémát: A Samsung Galaxy Gio középút a középkategória felé. A minőségben pedig nem kell kételkednünk: akadozás nélkül élvezhetjük a XXI. századi technológiát. Aki ezt a telefont szeretné választani, nézze az oldalt, hiszen hamarosan teszt is elérhető lesz.

A készülékekhez várjuk véleményeiteket, hogy azokat közzétehessük tesztünkben! Írj hozzászólást ehhez a poszthoz, és mondd el mit gondolsz a fenti mobilokról!

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s