HírMix – Amazing Alex, Samsung-Apple harc


Most először jelentkezik a HírMix, amit azért hoztam létre, hogy a kissebb hírekről is be tudjak nektek számolni, azokról, amiknek nem érdemes külön bejegyzést írni. Az első mixben az Amazng Alex megjelenéséről, és a Galaxy Nexus jövőjéről lesz szó.

Megjött az Amazing Alex!

Ahogy arról beszámoltunk megérkezett az Amazing Alex. A játék az iOS-os verzióval egy időben lett elérhető. A Google Play ről letölthető az Ingyenes, a Fizetős, és egy HD verzió is, az utóbbi szintén fizetős.

Az alkalmazás nem áll fényesen: az áruházban 3-as értékelést kapott az ingyenes verzió, mivel csak kevés pálya érhető el, ebből ráadásul a fele szájbarágós (sok játékban láthatunk ilyet).

Az alkalmazás ajánlója jövőhéten lesz látható az Androoida-n, amiből kiderül, hogy érdemes-e letölteni a Rovio legújabb alkalmazását.

Galaxy Nexus- feloldották a tiltást

A nemrég betiltott készülék ismét kapható az USA-ban. A tiltás feloldása jelenleg átmeneti jellegű: a bíró bekért még egy pár részletet az Apple-től, aminek egyébként pont tegnap volt a határideje. A részletek beadásáig a tiltást átmenetileg feloldották.

A mobilra egyébként már elérhető a Jelly Bean frissítés, amiben kijavították az Apple által kifogásolt dolgokat. Most a Nexus sorsa a bíróságon múlik: megengedik-e a telefon forgalmazását teljes egészében, vagy csak az android 4.1-es verzió lesz elérhető az Egyesült Államokban?

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s