AlkalmazásMix II. – Az Olimpia hivatalos alkalmazásai


Az AlkalmazásMix II.-ben a 2012-es Londoni Olimpia hivatalos alkalmazásait vesszük sorra, hogy mindenki követhesse az év legnagyobb eseményét Androidos készülékén.

London 2012 Results App

A Result App segítségével a folyamatosan frissülő eredményeket követhetjük nyomon, és szurkolhatunk a magyar indulóknak. A sportágak eredményeit külön válogatva érhetjük el. Az alkalmazás rendkívül áttekinthető, és jó megjelenésű, nem csak egy gyorsan összedobott izé.

Felhasználói értékelés: 4,3

Ingyenes

qr-kod

London 2012 Join In App

Évezd az Olimpiai játékokat a Join In App-el, ami mindent tud, amit tudnia kell. Nézd meg hol és mikor rendezik a versenyeket, és állíts be riasztást rá: mert egy ilyen nagy eseményről lemaradni vétek! Az alkalmazásról ugyanazt lehet elmondani, mint az előző app-ról: modern, rendezett és jól használható.

Felhasználói értékelés: 3,8

Ingyenes

qr-kod

London 2012-OfficialGame

A Londoni Olimpiai alkalmazások végére hagytuk a legjobbat! A hivatalos játék mindent felülmúl! Jó grafika, kitűnő játékmenet, élethű irányítás. Ráadásul az Olimpián internetkapcsolat segítségével a világ játékosaival versenyezhetünk. Mire vársz? Mutasd meg a világnak, hogy a Magyarok a legjobb versenyzők! (A játék tesztje megtekinthető itt)

Felhasználói értékelés: 4,1

Ingyenes/Fizetős

qr-kodqr-kod

Többre vagy kíváncsi az alkalmazásokkal kapcsolatban? Akkor nézd meg a következő videókat! Ha így se tudsz dönteni, akkor töltsd le, hiszen veszítenivalód nincs: teljesen ingyensek, és tesztelve lettek az Androoida több készülékén is.

Remélem megkönnyítettem az Olimpiai szurkolást. Most már nincs más dolgod, mint hátradőlni, és a telefonon élvezni a legjobb sportolók versengését. De vigyázz: a készüléked le ne merüljön!

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s