Hyundai táblagépek a láthatáron


Friss hír,hogy a Hyundai táblagépeket ad ki. Egyenlőre három tabletről tudunk, amik közül a legdrágább is “mindössze” 75 ezer forint. Kérdés, hogy a vásárlók megbíznak-e az új gyártóban, vagy a biztosra mennek.

HT-7N

Ennek a kompakt tabletnek az előlapját egy 7 colos képátlóval rendelkező érintőkijelző uralja, melynek felbontása 1024×600 pixel. Az 1 GHz-es Samsung processzort, 1 GB RAM-ot, 8 GB flashmemóriát, két darab kamerát és egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort felvonultató újdonság kezdőára mintegy 50 ezer forint magasságában fog alakulni. Akinek 3G is kell, annak erre az összegre még mintegy 10 ezer forintot kell majd ráfizetnie.

HT-9B

Ez a Hyundai 9,7 colos képátlójú, illetve 1024×768 pixeles felbontású IPS LCD paneljéről, illetve 1,2 GHz-es processzoráról, valamint Mali-400-as GPU-járól ismerszik meg. Ebben a 65 ezer forintos tabletben többek közt 1 GB RAM, 16 GB flashmemória, két kamera, HDMI-port és egy 5600 mAh kapacitású akksi kapott helyet – a készülék körülbelül 65 ezer forintos áron debütál majd a piacon.

HT-10B

75 ezer forint ellenében pedig már a 10,1 colos képátlójú kijelzővel (1024×600 pixel) szerelt csúcsmodell is begyűjthető lesz – a 3G-s Hyundai HT-10B hardvere lényegében megegyezik a Hyundai HT-9B hardverével. A triumvirátus közös vonása egyébként az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszer.

Nektek bejönnek az Hyundai táblagépek, vagy maradtok a bevált márkáknál? Ha már van, akkor milyen androidos tabletet használtok?

Az adatok a MobilPort-ról származnak.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s