Nem lesz 64GB-os Galaxy S III? [FRISSÍTVE!]


Úgy tűnik, hogy a Samsung okostelefonjának high-end készüléke soha nem kerül kereskedelmi forgalomba.

Amikor a Samsung május elején megtartotta a Galaxy S III hivatalos bejelentését, elhangzott, hogy háromféle memória konfigurációban lesz elérhető, még pedig egész konkrétan 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os változatban. Az utóbbi viszont lehet, hogy soha nem kerül forgalomba.

Az egyik brit mobilgyártó törölte a 64GB-os modellet a kínálatából, mert állítólag a Samsung mégsem hozza azt forgalomba. Azt nem tudni, hogy csak a brit Samsung döntött így, vagy globálisan törlik majd a modellt. Hivatalos tájékoztatás nem érkezett, és sok kereskedő még most is listázza a legnagyobb memóriával rendelkező készüléket.

Egyes források szerint a 64GB-os Samsung Galaxy S III iránt nem nagyon érdeklődtek, mivel a magas ár elriasztotta a vásárlókat, ráadásul adott a bővíthetőség is, és akár 64GB-os MicroSD kártyát is csúsztathatunk a kisebb memóriával rendelkező testvéreibe.

A 16 GB-os modell 599 euró (175 ezer forint), a 32 GB-os modell 699 euró (205 ezer forint), a6 4 GB-os pedig 799 euró (235 ezer forint). A legolcsóbb 32 GB-os microSD kártyák jelenleg mintegy 10-12 ezer forintos áron kaphatóak, tehát nem éri meg pénzt adni a több belső memóriával rendelkező modellekért.

2012. 07. 09.  14:46

Az Androoida most tudta meg, hogy az ötöslottó várható főnyereménye hogy a Samsung csúcstelefonjának high-end modellje nem marad el, de csak az év második felében érkezik. Pontos dátumot nem tudni, de a lényeg, hogy ezt a modellt nem törölték el. A fenti állítás viszont továbbra is igaz: a bővithetőség miatt nem éri meg pénzt kiadni a nagyobb belső memóriáért.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s