Egyedülálló Sony kiegészítők


A Sony Magyarország a hivatalos Facebook oldalán jelentette be két érdekes telefonos kiegészítőjét.

 Smart Wireless Headset pro

A Smart Wireless Headset pro egy egyszerű headset-nek tűnik, de az alapvető funkciók (zenelejátszás, hívás indítás és fogadás) mellett Micro SD bővíthetőséget, és beépített FM rádiót kapunk, így akár a telefonunkkal való összeköttetés nélkül MP3 (, illetve WAV) lejátszóként is használhatjuk. Ráadásul a kábel gubanc mentes, ami mindenképpen jó ljön, mert mindenki ismeri azt az érzést, amikor több percen át csak a csomókat keresgéljük.

Smart Wireless Headset Pro

Smart Watch

A Sony Smart Watch a piacon egyedülálló. Ez az eszköz a cég második generációs ilyen jellegű kiegészítője, korábban a LiveView rendelkezett hasonló tulajdonságokkal, csak az nem rendelkezett érintőkijelzővel. Az újdonságra alkalmazásokat telepíthetünk a Play Store-ból, ezen kívül az128*128 pixeles OLED kijelzőn hívásokat fogadhatunk, az eszköz vibrálva jelzi a bejövő hívásokat. (arra alkalmas fülhallgató szükséges a beszélgetéshez) és közösségi oldalakról betöltött frissítéseket tekinthetünk meg. Az üzemidő akár egy hét is lehet, de extrém használat mellett is kibírja a napot.

Smart Watch

Mindkét kiegészítő Bluetoth 3.0-s szabványt használ és az összes Xperia készülékkel kompatibilis, bizonyos tevékenységekhez kifejezetten hasznosnak és jól használhatóak.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s