HírMix: A hét fontosabb eseményei


  • Megjött a Jelly Bean frissítés a Motorola Xoom-ra, és ezzel ezt az első táblagép ami megkapja a legújabb androidot. A tapasztalatok szerint a tab sokkal gyorsabb lesz frissítés után.
  • Tegnap számoltunk be róla, hogy a frissítés után elveszik az univerzális keresés. Akik megijedtek van egy jó hírünk: Európában továbbra is a készülékben marad ez a funkció.
  • A második negyedév során a Samsung tovább tudta növelni piaci előnyét. Az áprilistól júniusig tartó három hónap során a dél-koreai cégcsoport tovább tudta erősíteni pozícióját, mely elsősorban a Galaxy S III és Galaxy Note rendkívül pozitív piaci fogadtatásának köszönhető. Az 5,86 milliárd dolláros nettó nyereséghez azonban a kijelző részleg remek teljesítményéne is hozzájárult, ám a memóriák és processzorok forgalma kissé visszaesett.
  • A holland Tablet Guide értesülései szerint az Acer már gőzerővel dolgozik az Iconia Tab sorozat Android 4.1 Jelly Bean frissítésén, melyet a cég szóvivője félhivatalosan is megerősített. Pontos részletekről egyelőre nincs információ, de az előzetes információk szerint az Iconia Tab 110, Iconia Tab 510 és az Iconia Tab 700 is érintett lehet.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s