AlkalmazásMix: közeledik az iskola [BŐVÍTVE!]


Az eddigi nyári rémálom valósággá válik, hamarosan iskolapadba kell ülni, és lehetőleg nem elaludni a padon egy matekóra közepén.

Homework

Rengetegszer előfordult már velem, hogy elfelejtettem egy házi feladatot- vagy csak ezt találtam ki kifogásnak. Most viszont biztos nem felejthetsz el semmit: a Homework alkalmazással beírhatod a feladataidat, órarendedet, tanáraidat, és egyéb nagyszerű dolgokat. A tanárnak pedig nem kell tudnia az alkalmazásról…

Felhasználói értékelés: 4,6

Ingyenes

qr-kod

Colornote Notepad Notes

Ez egy jegyzetfüzet. De már van jegyzetfüzet a telefonba, ezt most miért? Mert jobb. Akár a jegyzeteket widget-nek is kirakhatod, vagy ha nem szeretnéd, hogy rajtad kívül más is elolvassa akár kóddal is levédheted. Ezen kívül naptárhoz adhatod, listában megnézheted, és még rengeteg dolgot csinálhatsz vele.

Felhasználói értékelés: 4,5

Ingyenes

qr-kod

Easy Voice Recorder

Hiába voltál ott az órán nem emlékszel semmire? Jó lenne meghallgatni még egyszer amit a tanár mondott? Akkor vedd fel a telefonoddal és hallgasd újra. Ami pedig a legjobb, hogy az órán könnyen elindíthatod egy hasznos widget segítségével.

Felhasználói értékelés: 4,5

Ingyenes/Fizetős

qr-kodqr-kod

Magyar Angol Szótár Free/Magyar Francia szótár Free

Nem szereted a szótárat a táskában cipelni? Túl drága egy szótár könyv? Mind a két problémára megoldást jelent a Magyar Angol Szótár és a Francia Magyar Szótár alkalmazás, több mint 161000 szócikkel. A szótár offline és nem igényel internetkapcsolatot. Az alkalmazás első futtatásakor fog letöltődni,  ezért azt ajánlják, hogy ehhez használj wi-fi kapcsolatot.

Felhasználói értékelés: 4,6

Ingyenes

Magyar-Angol/Magyar-Francia

qr-kodqr-kod

Szotarak

A Szótárak egy magyar kezelőfelülettel rendelkező internet kapcsolat nélkül működő szótárgyűjtemény. Tartalmazott szótárak: Értelmező szótár, Európai Fővárosok, Fájlkiterjesztések, Férfi nevek, Kémiai vegyjelek, Körzetszámok, Megyék, Névnapok, Női nevek, Rövidítésgyűjtemény.

Felhasználói értékelés: 4,7

Ingyenes

qr-kod

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s