Új mobilokkal jön a Motorola!


Az amerikai vállalat két okostelefonnal fog előrukkolni a közeljövőben.

A Motorola nagyot aratott, amikor tavaly bemutatta a RAZR XT910-et, valamint amikor piacra dobta a RAZR MAXX-et, ami hatalmas kapacitású akkumulátorral lett felszerelve. A gyártó bízik a sorozatban, mivel két új modellt mutathat be a közeljövőben, annak ellenére, hogy a dolgozók 20 százalékát el fogják küldeni.

A várhatóan októberben bemutatásra kerülő RAZR HD lesz a kisebb modell. Könnyen kikövetkeztethető, hogy az idei esztendő nagy újdonsága a HD felbontású kijelző, ami azt jelenti, hogy a display felbontását 540×960 pixelről 720×1280 pixelre emeli a gyártó. A duplamagos 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 processzort virító újdonság alaphelyzetben Android 4.0.4-es (Ice Cream Sandwich) szoftver fog futtatni és a későbbiekben érkezik majd rá az Android 4.1-es (Jelly Bean) frissítés.

A 8 megapixeles felbontású kamerával felvértezett RAZR HD-ben állítólag egy 2530 mAh kapacitású akkumulátor lesz, amiből esetleg arra következtethetnénk, hogy nem is érkezik majd egy külön RAZR MAXX HD kivitel. A valóságban viszont igenis érkezni fog a MAXX variáns, melyben várakozások szerint egy nem kevesebb mint 3500 mAh kapacitású akksi kap majd helyet.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s