Saját böngészőt fejleszt a Samsung


A gyártó a Galaxy sorozatú okostelefonjaihoz fejleszt új böngészőt.

a Samsung- ami időközben a legnagyobb telefongyártóvá nőtte ki magát-egyre több térre szeretne betörni, így például saját böngészőt szeretne készíteni.

A Dél-Koreai vállalatnak a Galaxy sorozatú telefonjaival sikerült megelőznie a Nokiát, ami nem is csoda, hiszen rengeteget adtak el az ilyen típusú telefonokból. Ezért még jobban koncentrálnak erre a sorozatra, nem csak a sok egyedi alkalmazással,ugyanis a vállalat WebKit programozókat keres . Az említett megoldás egy böngésző-motor, mely olyan alkalmazások alapját adja, mint a Chrome, vagy éppen a Safari.

A Chrome Androidon is nagyon népszerű

A kérdés jogos, hogy mi értelme lenne egy egyedi böngésző megalkotásának. Az alap androidos böngésző a legtöbb felhasználónak megfelel, de a Chrome mobilos változata is egyre szélesebb körökben hódít, teljesen jogosan. Utóbbi megoldás már csak azért is kiemelkedő, mivel az asztali Chrome böngészővel egyszerűen szinkronizálható, így a bármelyik kliensen abbahagyott böngészés folytatható a másikon.

A kérdés az, hogy mit tud a Samsung nyújtani, az új böngészőjével, ami miatt érdemesebb azt használni az alap megoldást.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s