Képeken az LG-Google Nexus mobil


A pletykák után képek is megjelentek az LG új készülékéről.

Először jöjjön egy összefoglalás az előzményekről, amik nem jelentek meg az Androoida-n nem jelentek meg, mivel az oldal folyamatosan tartja magát ahhoz, hogy az alaptalannak tűnő pletykákkal a blog nem foglalkozik. A lényeg az, hogy felmerültek pletykák arról, hogy a Nexus mobilokat a jövőben az LG (is) fogja gyártani. Most azonban képek és adatok is kiszivárogtak.

A telefon alapja az LG Optimus G lesz, mely a gyártó jelenlegi androidos csúcsmobilja. Annak hardvere, mely többek között egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Próból, 2 GB RAM-ból, 720p kijelzőből és 13-megapixeles kamerából tevődik össze, kiegészül a Nexus családból ismert ívelt külsővel.

A képeken a legérdesebb elem mégis a rendszer verziója lehet, hisz azon nem 4.1, és nem is 4.2, hanem 4.1.2 fut, mely továbbra is a Jelly Bean generációba sorolja a készüléket. Ez annyit jelent, hogy nem csak új főverzió, de komolyabb al-verzió sem érkezik az ősszel- tudtuk meg a Technet-től.

A 4.1.2-ről egyelőre nem tudni túl sokat, de feltehetően minimális változtatások lesznek benne csak a 4.1.1-hez képest. Az új Nexus generációra kizárólag csak azért lehet szükség, hogy hardveresen fel tudja venni a versenyt a mai csúcsmobilokkal. Amennyiben a fent leírt specifikációkkal fog az LG Nexus is rendelkezni, akkor az nem csak felveszi a versenyt, hanem le is nyomja a többieket.

 

Reklámok

One thought on “Képeken az LG-Google Nexus mobil

  1. Visszajelzés: A Sony is egy új Google okostelefont ad ki? « Androoida

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s