Boltokban a Samsung Galaxy Camera


A Samsung első Androiddal felszerelt fényképezőgépe már több helyen beszerezhető.

Az IFA2012-őn került bemutatásra, és óriási érdeklődés mutatkozott iránta. Jó hír, hogy egyes európai országokban már meg is vásárolható a készülék: az újdonság első körben az Egyesült Királyságban bukkant fel, átszámítva mintegy 144 ezer forintos áron. A Galaxy Camera hamarosan Németországban is kapható lesz – itt 172 ezer forintnak megfelelő összeget olvashatunk majd a masina árcéduláján. Ezenkívül pedig november 16-án az Egyesült Államokba is meg fog érkezni a kicsike: az AT&T 113 ezer forintos áron kezdi meg a készülék árusítását.

A fényképezőgép egy 22-szeres optikai zoom-os lencsével, BSI-CMOS szenzorral, stabilizátorral, és rengeteg „Smart” funkcióval van ellátva, amellett hogy FullHD-ban tudunk videót rögzíteni, sőt, akár lassított felvételeket is lőhetünk. A hangsúly persze nem azon van, hogy milyen hihetetlen minőségű képeket lehet készíteni ezzel a készülékkel, mivel nem a DSLR-ek a fő ellenfelek. Ami igazán érdekesé teszi a Galaxy Camera-t, az a 4,8″-os HD (nem SAMOLED) kijelző, és az alatta megbújó hardver és szoftver, mely a Galaxy S III specifikációit idézi. Négymagos Exynos, 4G hálózati támogatás, WiFi, és 4.1-es Android várja a vásárlókat.

A teljes értékű androiddal felszerelt fényképezőgépen előre feltelepített fotószerkesztő alkalmazások is megtalálhatók, mint például az Instagram.

A késszülékben több “preset” is található, így más beállításokat alkalmazhatunk egy tájképnél, és egy gyorsan mozgó tárgyról. A fényképezőből a hangvezérlés sem maradt ki, így ha lusták vagyunk megmozdítani az ujjunkat, egy hangos ZOOM kiáltással már fókuszál is a gép. A korábbi okosfényképezőgépekből megörökölt funkciók is belekerültek az újdonságba, mint például a Remote View Finder, mely segítségével egy összepárosított okostelefon a kamera távirányítójaként funkcionál.

Reklámok

Hozzászólások:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s